ElectricLine Logo
Logo Electric Line - Huedin, Cluj

Profilul companiei

  • punct Produse si servicii: proiectam si executam bransamente electrice, instalatii de compensare factor de putere, instalatii de paratrasnet; verificari si executie prize de pamânt si instalatii interioare; întretinere instalatii de iluminat ornamentale si stradale (instalatia consumatorului), asiguram interventii în instalatii interioare cu un service de 24 ore din 24 ore chiar si in zona de munte, etc.
  • punct Tipul companei: Prestator servicii
  • punct Piata de desfacere: Romania
  • punct Numar angajati: 16
  • punct Anul infintarii: 2006
Home Servicii Contact

Certificate / Atestate:

  1. Certicat CERTIND: in domeniul calitatii SR EN ISO 9001:2008/ ISO 9001:2008
  2. Atestat ANRE:   tip B - pentru proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV.
  3. Atestat ANRE: TIP C1A – pentru proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV – 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV.
  4. Atestat ANRE: TIP C2A – pentru executare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV – 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV.
  5. Atestat ANRSC.

Activitatea specifica a firmei

Executie, reparatii, întretinere instalatii electrice, masuratori electrice la prize de pamânt, instalatii interioare, alimentari cu energie pe perioada constructiilor(alimentari ale organizarilor de santier), interventii promte în caz de deranjamente.

Proiectarea si intretinerea iluminatului public (înlocuire lampi, corpuri de ilumnat, balast,etc).

Proiectam instalatii interioare constructii civile, alimentari cu energie electrica (bransamente electrice monofazate si trifazate), elaboram solutii tehnice de racordare, consiliere pe orice problema legata de electricitate.

Executam instalatii de îmbunatatire a factorului de putere (montare baterii de condensatoare) care au ca rezultat scaderea energiei reactive (solutie care se amortizeaza foarte repede si cu beneficii importante) deci scaderea cheltuielilor.

Proiectam si executam instalatii de paratrasnet pe orice tip de cladire.

Proiectam si executam solutii privind sistemele de protectii, automatizari a echipamantelor electrice.

Obtinem autorizatii de functionare pentru instalatii electrice noi.

Inchiriere utilaje: platforma cu macara si PRB pt lucru la inaltime.

 

Electric Line

© 2007 – 2024 Electric Line SRL. Toate drepturile rezervate.
Web Design by Graffco. Valid W3C XHTML & W3C CSS.

Politica de Cookies | Politica de Confidentialitate